De Mijne

Een voorstelling over de kracht van herinneren.

De Mijne

‘De Mijne’ is een poëtische muziektheatervoorstelling over de kracht van herinneren.

‘Hier is de theatrale verbeelding aan de macht. (….) De Mijne is een ontroerend miniatuurtje, om in te lijsten in het museum van ons geheugen!‘ 4**** Dagblad De Limburger

‘De Mijne’ ging in augustus 2015 in premiere op het Cultura Nova Festival en ging daarna op tournee langs verzorgingshuizen.

Wij spelen de voorstelling in zowel theaters als op bijzondere locaties als verzorgingshuizen en buurthuizen. Wilt u deze voorstelling boeken op uw locatie? Neem dan contact op.

Alice

Een luisterwandeling door een verzorgingshuis

Toneelgroep Maastricht

Alice

Alice  ging in première op zaterdag 17 mei 2014 in verzorgingshuis Lenculenhof in Maastricht. Alice is een coproductie met Toneelgroep Maastricht en Cultura Nova festival in Heerlen.

‘Briljante voorstelling over ouder worden en vergankelijkheid’ Recensie Alice, Maastricht Dichterbij

‘….aan het eind voert Alice je naar dat ene moment in je leven dat iedereen zal meemaken: het afscheid van wie je bent geweest. De voorstelling brengt dat op een ontroerende manier dichtbij” 4*** NRC

Alice is een zinnenprikkelende belevenis over ouder worden en vergankelijkheid, tijdsbeleving en dromen. Theatermaker Mariël Vaartjes liet zich inspireren door persoonlijke verhalen van ouderen en door Alice in Wonderland van Lewis Carroll. Als bezoeker wandel je individueel door het verzorgingshuis, met een koptelefoon op.

C&C Kamerminiaturen

C&C Kamerminiaturen

Voor de stichting Care&Culture maakte Mariel geluidsverhalen over de mensen van het verzorgingshuis. Deze verhalen kreeg het publiek te horen over een koptelefoon tijdens de voorstelling waar kunstenaars en ouderen samenwerkten. Dit was te zien en te horen op meerdere locatie van HUMANITAS Rotterdam.